Beautysalon Blush & Co.; it’s all about you. Als jij na een behandeling stralend de deur uitloopt, dan hebben wij ons werk goed gedaan. We nemen de tijd voor je. Met professionele huidbehandelingen, make-up sessies en workshops, nagelverzorging en meer. Uiteraard werken we uitsluitend met geweldige kwalitatieve producten. That’s what you deserve…

Voel je welkom, Voel je mooi, Voel je Blush & Co.

Blush & Co beautybehandelingen

Gezichtsbehandeling

Persoonlijk advies en professionele producten vormen de basis van een gezichtsbehandeling bij Blush & Co. Gespecialiseerde behandelingen, gericht op huidverbetering en huidverjonging. Voorafgaand aan een van onze skin expert behandelingen analyseren we de huid en bekijken we specifieke klachten, huidproblemen of vragen. Op basis van het totaalbeeld kiest Blush & Co voor de productlijn van de hoogwaardige merken HydroPeptide® of Institut Esthederm. Beide merken hebben hun kwaliteit bewezen met prachtige zichtbare resultaten. Essentieel voor de gewenste huidverbetering en huidverjonging is de combinatie van beautybehandelingen en het dagelijks gebruik van een van beide kwalitatieve productlijnen.

Alle behandelingen zijn naar wens uit te breiden (massage, make-up, nails, wenkbrauwen, etc.). Kijk bij de tarieven naar een overzicht van de mogelijkheden of neem contact met ons op om in overleg een persoonlijke behandeling samen te stellen.

Anti-aging met HydroPeptide®

Het Amerikaanse revolutionaire merk HydroPeptide® bestaat sinds 2004, en is geschikt voor alle huidtypen. De productlijn maakt gebruikt van de natuurlijke kracht van peptiden. Peptiden zijn celboodschappers, moleculen die de huid goed kan opnemen. Deze peptiden geven de huidcellen signalen af om zich te vernieuwen, om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen.De huid ontvangt een natuurlijk signaal om zelf aan het werk te gaan. De huidstructuur verbetert, lijntjes en rimpels verminderen en de vochtbalans verbetert. Dat alles leidt tot een egalere, frissere huid en terugkeer van de natuurlijke gloed. Na één behandeling met HydroPeptide®  is er al zichtbaar resultaat.

Behandelingen bij Blush & Co bestaan uit een intensieve reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage een gezichtsmasker en afsluitende touch-up (compacte make-up). De keuze uit verschillende producten van HydroPeptide®  die we tijdens de behandeling gebruiken wordt volledig afgestemd op de conditie van je huid.

Institut Esthederm

Het Franse Institut Esthederm heeft een hele andere visie op cosmetica en ziet de huid als een ecosysteem. De vernieuwende producten van dit cosmeticamerk stimuleren en trainen de huidcellen, waardoor de huid zelf de perfecte balans en jeugdigheid kan bewaren en zichtbare huidverbetering optreedt. De actieve werkstoffen doen een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Dus geen tijdelijke bescherming door het gebruik van verzorgingsproducten, maar activering en herstel van binnenuit. Zo wordt de huid beschermd tegen factoren die van invloed zijn op huidveroudering; zon, stress en oxidanten. Deze 'intelligente' aanpak geeft niet alleen langdurig resultaat en hoge afweer, maar ook absolute tevredenheid.

Blush & Co biedt verschillende Institut Esthederm behandelingen. Van een compacte Osmo Clean treatment tot een Oxy Peeling of uitgebreide gezichtsbehandeling. Uiteraard kun je ook je eigen behandeling samenstellen. Neem contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn, of bekijk de verschillende opties en tarieven.