Delilah Cosmetics: pure verleiding

Blush & Co werkt met make-up van Delilah, een prachtig professioneel beautymerk. Subtiel, verleidelijk en ingetogen. Delilah Cosmetics helpt vrouwen van alle leeftijden, met elk huidtype, zich mooi te laten voelen en dat uit te stralen. De make-up is dermatologisch getest, dierproefvrij, vrij van parabenen en milieubewust geproduceerd. De perfecte kwaliteit en subtiele vormgeving van de lijn maken de producten van Delilah onweerstaanbaar.

 

Make-up

Bij Blush & Co kun je terecht voor professionele make-up behandelingen. Vrouwen gebruiken make-up om hun beauty te benadrukken en kleine imperfecties te verbergen. Dagelijks, maar zeker bij bijzondere gelegenheden. Manuela van der Gugten is niet alleen schoonheidsspecialiste, maar ook make-up artist. Met haar jarenlange ervaring weet ze precies hoe ze je sterke punten kan benadrukken. De shape van het gezicht, contouren, lijnen en vormen. Stand van de ogen, vorm van de wenkbrauwen, volheid en lengte van de wimpers, vorm van de lippen. Uiteraard wordt de make-up aangebracht op basis van professionele technieken én persoonlijke wensen. Dramatische looks of juist ingetogen, glitter en glamour of naturel? Alles is mogelijk. 

 

Touch-up na een schoonheidsbehandeling

Heerlijke beautybehandeling gehad? We laten je natuurlijk niet vertrekken zonder een basis make-up die bij jou past. Het spreekt voor zich dat deze compacte touch-up bij de prijs van de beautybehandeling is inbegrepen. Ga je naar een party of heb je andere make-up wensen? Bekijk de mogelijkheden en tarieven

 

Bruidsmake-up

Op de mooiste dag wil iedere bruid er stralend uitzien. Met make-up die bij je past en waar je JA tegen zegt. Daarom werkt Blush & Co met een bridal beautyplan. Zo'n 6 weken voor de trouwdag spreken we af in de salon. Daar nemen we alle informatie door, van de kleur en stijl van de bruidsjurk, tot favoriete styling, make-up en looks. Tijdens deze afspraak van 1,5 uur wordt de (proef)make-up aangebracht en bespreken we het resultaat. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk plan op. Op de trouwdag zelf komt Manuela naar de afgesproken locatie om de make-up aan te brengen, zodat jij als bruid de hele dag kan stralen. Natuurlijk kunnen naar wens ook je moeder, schoonmoeder en (schoon)zussen stijlvol worden opgemaakt. Meer weten? Neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Workshops

Tips en make-up advies op maat? Alles weten over smokey eyes, eyebrow shaping of juist een naturel make-up? Tijdens een workshop krijg je heldere informatie over de do's en don'ts voor jouw gezichtsvorm, botstructuur, lippen, ogen, wenkbrauwen, de technieken van het aanbrengen van de make-up, etc. De prijs van een workshop is afhankelijk van de wensen, het aantal deelnemers (minimaal 2, maximaal 6), en de duur van de workshop. We vertellen je graag meer...

 

De producten van Delilah zijn verkrijgbaar bij Blush & Co. Kijk voor een overzicht van de make-up behandelingen bij de tarieven.