HYAMATRIX

Nieuw! Hyamatrix - Natuurlijke huidverjonging zonder inspuitingen

Rimpels opvullen zonder fillers.

Het klinkt bijna too good to be true: Rimpels opvullen zonder fillers, maar Hyamatrix biedt behandelingen om rimpels, elastinegebrek en pigment aan te pakken! Bij zowel een jonge als rijpere huid en dat alles in een ontspannende gezichtsbehandeling zonder apparatuur en zonder het gebruik van naalden en zonder inspuitingen. Je behoudt je eigen gezichtsuitdrukking en ziet er jonger en frisser uit. Het effect is al na 1 behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat is het advies in kuurverband.

Waarom is Hyamatrix zo Uniek?
Er zijn heel veel soorten hyaluronzuur op die markt die verwerkt zijn in crèmes. Deze blijven echter in de bovenste lagen van de huid achter. Hyamatrix heeft een hyaluronzuur dat uniek is en diep in de huid kan.

Hyaluronzuur
Je hebt er vast wel eens van gehoord; hyaluronzuur. Het is stofje dat van nature in onze huid voorkomt en wordt veel gebruikt voor het inspuiten en opvullen van rimpels. Ook is het een geliefd en veelgebruikt cosmetica ingrediënt. Het molecuul van hyaluronzuur is echter te groot om in de diepere huidlagen te komen, daar waar we eigenlijk willen dat deze werkstof terecht komt. Hyamatrix, van oorsprong een medisch bedrijf, is erin geslaagd dit hyaluronzuur dusdanig klein te maken dat diep in de huid kan komen en daar ook langer blijft. Het wordt direct naar de juiste huidlaag getransporteerd. Daar vult het rimpeltjes op en maakt het de huid voller en steviger.

Waar moet je rekening mee houden
Het is heel belangrijk dat de huid gedurende 12 uur na de behandeling droog blijft zodat het hyaluronzuur goed zijn werk kan doen. Ga dan bijvoorbeeld niet douchen, naar de sauna, sporten of in de regen lopen gedurende 12 uur na de behandeling.

De meeste klanten zien na een eerste behandeling al resultaat. Echter in een kuur en bij gebruik van de hyamatrix producten thuis, krijg je het beste en mooiste resultaat. Na de kuur kun je eventueel weer overstappen op je eigen huidverzorging.

Hyamatrix behandelingen
Er zijn diverse behandelingen mogelijk met Hyamatrix, vraag ernaar in de salon. Wij geven je graag een passend advies.