INTERVIEW: TAKE 1

Om mijn kennis up to date te houden, volg ik veel trainingen en cursussen. Zo heb ik vorig jaar een masterclass gevolgd bij Partners in Crème. Aletta de Rooij, eigenaresse van Partners in Crème en is een heel inspirerende vrouw.  Zij leerde ons tijdens deze dag goed te focussen op wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Ik heb een enorme passie voor mijn vak en ik zie het daarom ook als mijn persoonlijke missie om vrouwen te begeleiden naar de mooiste versie van zichzelf. Daarom richt ik mij in de salon voornamelijk op huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Ik geloof daarbij heilig in de combinatie voeding, gepersonaliseerde behandelingen en de juiste producten. 

Vlak na de masterclass werden de nominaties van de Beauty Award bekend gemaakt en bleek ik 1 van de genomineerden te zijn. Fantastisch natuurlijk, maar ook heel spannend. Onder andere Aletta heeft mij gecoacht in aanloop naar het jurygesprek, een onderdeel van de Beauty Award. Op 22 april is de uitreiking van deze award, dus het is nog even wachten op de uitslag.

Onlangs had Aletta filmopnames voor haar nieuwe website en kwam zij met de filmmakers langs bij mij in de salon. Ik kreeg de gelegenheid ook een filmpje op te nemen en werd geïnterviewd door Edwin Gitsels. Wel wat onwennig, maar erg leuk om te doen. Aletta gunde mij dit, net zoals ik jullie een mooie huid gun. Daarom heb ik een Beauty Award Treatment bedacht, een geweldige behandeling die eindigt met een prachtige make up. Deze aanbieding geldt tot 22 april!

Liefs, 
Manuela