Beautysalon Blush & Co.; it’s all about you. Als jij na een behandeling stralend de deur uitloopt, dan hebben wij ons werk goed gedaan. We nemen de tijd voor je. Met professionele huidbehandelingen, make-up sessies en workshops, nagelverzorging en meer. Uiteraard werken we uitsluitend met geweldige kwalitatieve producten. That’s what you deserve… 

 

Voel je welkom, Voel je mooi, Voel je Blush & Co.

De liefde voor de huid moet van 2 kanten komen Is uw huid belangrijk en wilt u er stralend en gezond uitzien? Exclusieve uitnodiging! OP Donderdag 20 juni 2019 organiseert Blush & Co een interessante avond over huidverbetering met medewerking van: LavieSage Een presentatie over huidverbetering. Hoe kan met behulp van voeding en Nutricosmetics huidveroudering, elasticiteit, huidbescherming en opbouw, evenals huidproblemen worden aangepakt. Huidproblemen zoals een droge of vette huid, acne, eczeem en rimpels zijn eenvoudig en pijnloos te verbeteren door een gezonde en gevarieerde voeding. Binnen beginnen is van buiten winnen! Waar​​: Blush & Co., Vliet Noordzijde 77a Aanvang​: 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur Toegang ​: gratis en inclusief gezonde sapjes en snackjes Een stralende en gezonde jonge huid? Laat je dan verassen tijdens deze lezing. Het belooft een interessante, maar vooral gezellige avond te worden. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Geef je dan op in de salon, via info@blushandco.nl of stuur een WhatsApp naar 06-17359705. Wil je iemand meenemen? Geef dan even aan met hoeveel personen je komt.

“Wauw, wat een fantastisch nieuws!” zo reageerde Manuela van der Gugten toen zij van de jury het verlossende woord te horen kreeg. Manuela van der Gugten is beloond met de Beauty Award 2018 in de categorie Newcomer of the Year. Tijdens de feestelijke gala-avond in het NBC Congrescentrum Nieuwegein en in een zaal vol professionals, collega’s, vrienden en familieleden nam Manuela trots en blij haar prestigieuze award in ontvangst.

De jury over Manuela van der Gugten: “Deze gedreven schoonheidsspecialiste heeft aan de jury laten zien hoe je een vernieuwende schoonheidssalon anno 2018 neerzet. Haar persoonlijke inzending liet de eigenheid van haar bedrijf zien en ook de Mystery Guest bevestigde het positieve beeld van de jury. Manuela heeft als newcomer een goede start gemaakt, waarbij er naast de vakkennis ook oog is voor het ondernemerschap. Een combinatie die mooie resultaten oplevert.”

“Het heeft mij veel gebracht om mee te doen aan deze wedstrijd. Genomineerd zijn was al top, maar winnen is natuurlijk een feestje. Een kroon op mijn werk, teken dat ik goed bezig ben en dat anderen dat erkennen én waarderen.”

Tijdens deze wedstrijd moest Manuela uit haar comfortzone. Zij overwon haar bescheidenheid en werkte hard om meer zichtbaarheid te creëren. Daarvoor was het nodig om de focus op haar bedrijf Blush & Co aan te scherpen. “Mijn drie pijlers zijn: skin, health & make-up. Oftewel, in de combinatie van juiste voeding en huidverzorging werken aan een gezond en stralend uiterlijk.”

“Ik heb de afgelopen weken veel nieuwe mensen ontmoet, mijn netwerk kunnen vergroten en een bredere kijk op mijn vak gekregen. Het is bijzonder om de passie en liefde voor het vak die ikzelf heb, ook bij anderen te ervaren. “

De Beauty Awards kwamen voor Manuela op het juiste moment, vlak na een carrièreswitch. “Ik ben trots op wat ik bereikt heb. En het smaakt naar meer! Maar eerst is het tijd om feest te vieren en mijn klanten te bedanken, want zonder hun vertrouwen had ik dit nooit bereikt.”

Een vakjury beoordeelde begin dit jaar de inzendingen op vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden en een mystery guest toetste vervolgens de kwaliteit in de praktijk. Daarna volgde een presentatie aan de jury. Uiteindelijk zijn op 22 april 7 kandidaten beloond met een beauty award in verschillende categorieën: Newcomer of the Year en de regionale schoonheidsspecialisten van het jaar regio, de schoonheidssalon van het jaar, klein en groot en winnaar van The Best Beauty Product of the Year.

Tekst geschreven door: May-lisa de Laat, De Laat Communicatie
Foto gemaakt door: Rokki Fotografie, Marline Schoneveld

Om mijn kennis up to date te houden, volg ik veel trainingen en cursussen. Zo heb ik vorig jaar een masterclass gevolgd bij Partners in Crème. Aletta de Rooij, eigenaresse van Partners in Crème en is een heel inspirerende vrouw.  Zij leerde ons tijdens deze dag goed te focussen op wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Ik heb een enorme passie voor mijn vak en ik zie het daarom ook als mijn persoonlijke missie om vrouwen te begeleiden naar de mooiste versie van zichzelf. Daarom richt ik mij in de salon voornamelijk op huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Ik geloof daarbij heilig in de combinatie voeding, gepersonaliseerde behandelingen en de juiste producten. 

Vlak na de masterclass werden de nominaties van de Beauty Award bekend gemaakt en bleek ik 1 van de genomineerden te zijn. Fantastisch natuurlijk, maar ook heel spannend. Onder andere Aletta heeft mij gecoacht in aanloop naar het jurygesprek, een onderdeel van de Beauty Award. Op 22 april is de uitreiking van deze award, dus het is nog even wachten op de uitslag.

Onlangs had Aletta filmopnames voor haar nieuwe website en kwam zij met de filmmakers langs bij mij in de salon. Ik kreeg de gelegenheid ook een filmpje op te nemen en werd geïnterviewd door Edwin Gitsels. Wel wat onwennig, maar erg leuk om te doen. Aletta gunde mij dit, net zoals ik jullie een mooie huid gun. Daarom heb ik een Beauty Award Treatment bedacht, een geweldige behandeling die eindigt met een prachtige make up. Deze aanbieding geldt tot 22 april!

Liefs, 
Manuela

Manuela van der Gugten genomineerd voor Beauty Awards 2018

Het duurde een paar dagen voordat het goede nieuws echt doordrong. Maandag jl. hoorde Manuela van der Gugten dat zij genomineerd is voor de Beauty Awards 2018 in de categorie ‘Newcomer of the year’. In deze landelijke wedstrijd zijn er maar 3 anderen genomineerd voor deze prijs. “Dit is echt supergaaf. Hier kon ik alleen maar van dromen want een Beauty Award is de hoogst haalbare waardering in mijn branche. Deze nominatie betekent al heel veel voor mij, maar ik ga natuurlijk voor de winst.”

Een vakjury beoordeelde alle inzendingen op vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden. Na de eerste selectie bezocht een mystery guest de deelnemers om de kwaliteit in de praktijk te toetsen

Benelux Next Top Model
Manuela van der Gugten was als kind al gefascineerd door schoonheid. “Als klein meisje wilde ik al crèmes smeren, mijzelf mooi maken en weten waar alles voor was.” Ze volgde een kappersopleiding, maar helaas kon Manuela niet lang als kapper werken vanwege haar eigen huidprobleem: kapperseczeem. Ze koos voor een administratieve baan, maar de liefde voor make-up en de passie voor schoonheid bleven. Naast haar kantoorbaan volgde Manuela daarom vakopleidingen en deed zij ervaring op als make-up-artist bij onder meer Benelux Next Top Model. Daar maakte ze deel uit van het team dat achter de schermen de make-up van aanstormende modellen verzorgde. “Naast mijn baan en gezin met 3 jonge kinderen was het pittig, maar fantastisch om te doen en enorm leerzaam!”

Vliegende start
De drang om te ondernemen, zelfstandig aan de slag te gaan en werk te maken van haar passie groeiden. Na een proefles wist Manuela het zeker en begon zij op 45-jarige leeftijd aan de tweejarige opleiding tot schoonheidsspecialiste. “In 2016 rondde ik die met hele mooie cijfers af. Niet lang daarna ontdekte ik dat er aan De Vliet in Rijnsburg een geschikt pand vrijkwam. Na het wijzigen van de bestemming is daar sinds november vorig jaar Salon Blush & Co gevestigd.”

Manuela heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Met liefde voor het vak en voor mensen wil zij hen helpen om huidproblemen aan te pakken. “Ik wil een begrip worden in de regio op het gebied van huidverbetering. Door het gebruik van de juiste producten en het opvolgen van de juiste adviezen is veel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan anti-aging of iemand met ernstige acne of huidontstekingen. Mensen kunnen daar soms echt onder gebukt gaan en dat is zo jammer! Uiteraard bied ik ook diverse beautybehandelingen en blijft ontspanning een belangrijk onderdeel van mijn aanbod.” Om haar klanten te bedanken voor de nominatie is er bovendien nu een ‘limited edition beauty award treatment’ te boeken, een speciale behandeling voor een speciale prijs.

Beauty Awards
De komende weken maakt Manuela zich op voor de presentatie aan de jury. Welke 7 kandidaten uiteindelijk met een felbegeerde prijs naar huis gaan, wordt bekend gemaakt tijdens de gala-avond van 22 april.  

Tekst geschreven door: May-lisa de Laat, De Laat Communicatie
Foto gemaakt door: Rokki Fotografie, Marline Schoneveld

Nieuw! Hyamatrix - Natuurlijke huidverjonging zonder inspuitingen

Rimpels opvullen zonder fillers.

Het klinkt bijna too good to be true: Rimpels opvullen zonder fillers, maar Hyamatrix biedt behandelingen om rimpels, elastinegebrek en pigment aan te pakken! Bij zowel een jonge als rijpere huid en dat alles in een ontspannende gezichtsbehandeling zonder apparatuur en zonder het gebruik van naalden en zonder inspuitingen. Je behoudt je eigen gezichtsuitdrukking en ziet er jonger en frisser uit. Het effect is al na 1 behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat is het advies in kuurverband.

Waarom is Hyamatrix zo Uniek?
Er zijn heel veel soorten hyaluronzuur op die markt die verwerkt zijn in crèmes. Deze blijven echter in de bovenste lagen van de huid achter. Hyamatrix heeft een hyaluronzuur dat uniek is en diep in de huid kan.

Hyaluronzuur
Je hebt er vast wel eens van gehoord; hyaluronzuur. Het is stofje dat van nature in onze huid voorkomt en wordt veel gebruikt voor het inspuiten en opvullen van rimpels. Ook is het een geliefd en veelgebruikt cosmetica ingrediënt. Het molecuul van hyaluronzuur is echter te groot om in de diepere huidlagen te komen, daar waar we eigenlijk willen dat deze werkstof terecht komt. Hyamatrix, van oorsprong een medisch bedrijf, is erin geslaagd dit hyaluronzuur dusdanig klein te maken dat diep in de huid kan komen en daar ook langer blijft. Het wordt direct naar de juiste huidlaag getransporteerd. Daar vult het rimpeltjes op en maakt het de huid voller en steviger.

Waar moet je rekening mee houden
Het is heel belangrijk dat de huid gedurende 12 uur na de behandeling droog blijft zodat het hyaluronzuur goed zijn werk kan doen. Ga dan bijvoorbeeld niet douchen, naar de sauna, sporten of in de regen lopen gedurende 12 uur na de behandeling.

De meeste klanten zien na een eerste behandeling al resultaat. Echter in een kuur en bij gebruik van de hyamatrix producten thuis, krijg je het beste en mooiste resultaat. Na de kuur kun je eventueel weer overstappen op je eigen huidverzorging.

Hyamatrix behandelingen
Er zijn diverse behandelingen mogelijk met Hyamatrix, vraag ernaar in de salon. Wij geven je graag een passend advies.

Eigenaresse Manuela van der Gugten is niet alleen actief binnen Blush & Co, maar werkt ook al jaren als zelfstandig make-up artist. Haar specialisatie:

  • Bruidsmake-up
  • Commerciële en fashion fotografie
  • Make-up voor fashion shows

In 2011 behaalde zij de titel ‘Runner Up Holland’s Best Make-Up Artist’. Meer weten? Bel 06 23 99 77 34

Blush & Co gelooft in de kracht van samenwerking met andere professionals. Manuela heeft als freelance make-up artist al jaren zeer positieve ervaring met fotografe Marielle van Delft van JELL FOTOGRAFIE. Wil je na een make-up behandeling bij Blush & Co mooie portretfoto’s laten maken? Of zoek je iemand voor de fotografie op je trouwdag? Neem contact op met JELL FOTOGRAFIE, of bekijk de verschillende mogelijkheden op haar site.

Wat klinkt als een droom, wordt met Energizing Light van de Beauty Angel werkelijkheid. Dankzij innovatieve lichttechnologie activeer je de huid. Door toepassing van de Beauty Angel worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van symptomen van huidveroudering te verbergen worden de oorzaken op natuurlijke wijze aangepakt. Geniet van deze ontspannen ervaring en verbaas je over het resultaat. Lekker in je vel; dat voelt goed!

 

Download de folder >>>